Het Proeflokaal

Wijnproeverij op maat

Het mooie van wijn is dat het verbroedert of verzustert. Het is het delen van een gemeenschappelijke passie. Hiervoor hoef je niet veel van wijn te weten. Dat is het leuke eraan. Maar het is vaak wel boeiend om iets achter het verhaal van de fles en de wijnmakers te weten of om op zoek te gaan naar druiven die je nog niet kent. 

Graag ga ik voor jou op zoek naar leuke wijnen en organiseer een persoonlijke wijnproeverij op maat. Dit kunnen bijvoorbeeld wijnen uit één bepaald land zijn of juist wijnen van eenzelfde druif maar uit verschillende landen. Je kunt ook horizontaal proeven, dan proef je wijnen van één specifiek jaar. Denk bijvoorbeeld aan Bordeauxwijnen linker- en rechteroever uit 2015. Verticaal proeven, wijnen van één huis maar verschillende jaren is ook superleuk om te doen. Proef je de verschillen in weer en andere invloeden van de specifieke jaren?

Denk bij een wijnproeverij aan een groep van 4 tot maximaal 20 mensen, waarbij je 5-6 verschillende wijnen proeft en wat achtergrond krijgt over het verhaal achter de fles. 

Wil je meer informatie over een proeverij op maat mail mij dan op doc.bert@me.com